övernattning möhippa


asa herrgård

asa herrgård

Hos Asa Herrgård finns det mängder av möjligheter för möhippan! Kräftfiske, fina middagar ute i skogen, restauranger, mordgåtor, yogaweekends och jaktmässor. Ni får själva välja vad som passar er bäst, men en weekend hos Asa Herrgård kommer ni sent att glömma! Här möts ni av den imponerande naturen vid gränsen till det Småländska höglandet. En otroligt vacker, stillsam och harmonisk plats!

Marholmen

Bara en timme utanför Stockholm hittar ni Marholmen. Här kan ni välja och vraka bland aktiviteter. Vad sägs om paintball, äventyrsgolf eller 10-kamp? För att sedan övergå till att göra så lite som möjligt medan ni njuter av vedeldad bastu och badtunna, soldäck och privat badstrand. Vill ni hellre ha en egen ö att bada på så finns det också. Vad gäller boende kan ni välja bland mindre fyrbäddarsstugor och större pampigare villor att bo i ihop.

Orsa grönklitt

Orsa Grönklitt är den perfekta destinationen för bruden som älskar friluftsliv. Oavsett säsong finns det mängder med aktiviteter - vandring, längdskidor eller slalom. När ni varit ute i friska luften kan ni hålla till i SPA:t i Smidgården eller testa på att dreja i någon av de lokala krukmakerierna. Bo i stugbyn så har ni nära till allt!