Äventyr och sport malmö möhippa

För bruden som gillar aktiviteter med fart och fläkt så är detta perfekt! 


tjej i kycklingdräkt

Aktivitetspark

Strax utanför Malmö hittar ni det här guldkornet för en fartfylld möhippa! På So Funny aktivitetspark kan ni köra fotbollsgolf, 5-kamp eller 10-kamp på helgalna stationer. Missa inte de goda hamburgarna...

Saxtorp, 20 min från Malmö

Personer hjälps åt att bära en stock

Militärträning

Hos Nordic Military Training kan ni skräddarsy en riktig utmaning för den blivande bruden! Träningen anpassas till just era förutsättningar och alla kan vara med. Utmana bruden med mentala övningar under fysisk ansträngning och gör ett roligt och svettigt träningspass tillsammans!

 

Träningen sker utomhus och leds instruktörer med uniformsbakgrund. När ni är klara finns alternativet att hyra ett omklädningsrum där ni också kan "vätska upp"...


utmaningarnas hus möhippa

utmaningarnas hus

Utmaningarnas hus består av hela 40 olika aktiviteter som alla är interaktiva. Det finns ett stort utbud av aktiviteter och ni kommer behöva samarbeta för att klara er igenom uppgifterna. Hur många av utmaningarna ni hinner med beror dock på hur effektiva och duktiga ni är tillsammans, men också på vilket tidspaket ni väljer. Här kan ni välja att spendera allt mellan 1,5 till 3 timmar. En riktigt spännande och kul aktivitet där ni får jobba tillsammans!

Tre gokartbilar

Gokart

För er som älskar fart är GoKart den perfekta möhippe-aktiviteten! Hos GoKart City i Malmö får ni tävla mot bruden på racerbanan. Passa även på att boka in er på GoKart Citys egna relaxavdelning för att duscha och basta efter racet.
Gokart City finns även i Helsingborg.