Äventyr och sport malmö möhippa

För bruden som gillar aktiviteter med fart och fläkt så är detta perfekt! 


bumperball möhippa

bumperball

 Här har ni en riktigt fartfylld och rolig aktivitet för möhippan! Bumperball går ut på att spela fotboll iklädd en stor bubbla som gör att fult spel helt plötsligt blir så mycket roligare! Bokar ni denna aktivitet tillsammans med Archery Tag här bredvid så får ni dessutom extra bra priser! De bumperballs som används är ventilerande!

archery tag möhippa och svensexa

Combat archery tag

Combat Archery Tag är en blandning mellan bågskytte, dodgeball och paintball. Utrustningen får ni på plats och därefter är det bara att köra! En otroligt rolig och spännande aktivitet som ni sent kommer glömma! 


sherlocked möhippa och svensexa

real life escape adventure

Invånarna på Baker Street behöver er hjälp! Vad för fuffens har hyresvärdinnan haft för sig på sistone, och vad är det för hemligheter som gömmer sig bland de trasiga rören på vinden?

 

I lag på 3-6 personer lämnar ni verkligheten för en stund när ni kliver in i ett 150 år gammalt hus. Inne i Sherlock Holmes värld tar ni er igenom en hel lägenhet under en timmes tid. Ni löser gåtor och pussel för att samla poäng, träffar karaktärer som porträtteras av professionella skådespelare och slutligen avslutar ni tillsammans i en vacker viktoriansk cocktail-bar. En upplevelse ni lär prata om långt framöver! På Baker Street kan ni vara allt från 3-24 deltagare.


teamtastic malmö

Teamtastics 9 uppdrag

Teamtastic erbjuder olika aktiviteter som tillsammans går ut på att man ska fullfölja 9 olika uppdrag i ett spel. Ni tävlar i team och de 9 aktiviteterna består av crazy pony, beer pong, reaction, misfit, the box, stuff it, shazam, blue ballz och hawk eye. Man hör ju minst sagt bara på aktiviteternas namn att detta kommer bli en otroligt rolig och spännande aktivitet med många härliga minnen och mycket skratt!

bubble ball möhippa och svensexa

bubble ball

Bubble ball är en fartfylld och rolig aktivitet där man får tackla andra spelare iklädd en stor uppblåsbar bubbla som en skyddsväst. Man delas upp i lag och spelar därefter fotboll, gladiator-rugby eller bowling. Möjligheten finns även att välja till middag, dryckespaket eller musikanläggning bland annat. Här har ni en riktigt rolig och uppskattad aktivitet!

utmaningarnas hus möhippa

utmaningarnas hus

Utmaningarnas hus består av hela 40 olika aktiviteter som alla är interaktiva. Det finns ett stort utbud av aktiviteter och ni kommer behöva samarbeta för att klara er igenom uppgifterna. Hur många av utmaningarna ni hinner med beror dock på hur effektiva och duktiga ni är tillsammans, men också på vilket tidspaket ni väljer. Här kan ni välja att spendera allt mellan 1,5 till 3 timmar. En riktigt spännande och kul aktivitet där ni får jobba tillsammans!


bubbleball möhippa malmo

bubbleball

Bubbleball eller bubble football går ut på att man iklädd en stor uppblåsbar bubbla ska försöka spela fotboll. Bubblorna gör spelet mycket roligare då tacklingar kan utdelas fritt. Man kan även tillägga 4-kamp om man vill ha en extra utmaning och därmed också extra kul. Här har ni en aktivitet som helt klart kommer bjuda på massvis med skratt! 

archerytag malmo

Combat archery tag

Combat archery tag är ett pilbågespel. Ni får alla varsin pilbåge och spelet går ut på att lyckas träffa varandra. Blir man träffad så känns det men pilspetsen är mjuk så det tillkommer ingen egentlig skada. Piserna som råder är bra och ni kan även tillägga fika efter ert pass. Här har ni en ovanlig, spännande och otroligt rolig aktivitet för möhippan!

fäktning möhippa malmö

Fäktning

Här får ni testa på en annorlunda och spännande aktivitet. Fäktning är en rolig och utmanande sport som helt klart kommer få er att svettas! En instruktör lär er grunderna innan det är dags att ta på sig rustningarna och börja fäktas. En billig men väldigt uppskattad aktivitet för möhippan!


tjej i kycklingdräkt

Aktivitetspark

Strax utanför Malmö hittar ni det här guldkornet för en fartfylld möhippa! På So Funny aktivitetspark kan ni köra fotbollsgolf, 5-kamp eller 10-kamp på helgalna stationer. Missa inte de goda hamburgarna...

Saxtorp, 20 min från Malmö

Personer hjälps åt att bära en stock

Militärträning

Hos Nordic Military Training kan ni skräddarsy en riktig utmaning för den blivande bruden! Träningen anpassas till just era förutsättningar och alla kan vara med. Utmana bruden med mentala övningar under fysisk ansträngning och gör ett roligt och svettigt träningspass tillsammans!

 

Träningen sker utomhus och leds instruktörer med uniformsbakgrund. När ni är klara finns alternativet att hyra ett omklädningsrum där ni också kan "vätska upp"...

Tre gokartbilar

Gokart

För er som älskar fart är GoKart den perfekta möhippe-aktiviteten! Hos GoKart City i Malmö får ni tävla mot bruden på racerbanan. Passa även på att boka in er på GoKart Citys egna relaxavdelning för att duscha och basta efter racet.
Gokart City finns även i Helsingborg.