Kreativitet Möhippa malmö


kickit of fixamohippa

naturlig hudvård

Lyxa till möhippan med egengjorda hudvårdsprodukter! Med Kick It Off Event´s kreativa aktivitet Create It kan ni välja att skapa härliga body scrubs eller väldoftande parfymer. Ni guidas genom ett hav av naturliga råvaror, oljor och eteriska oljor och får lära er mer om DIY och alla fantastiska fördelar med att skapa naturlig hudvård. I en kreativ process får ni sedan skapa varsin produkt att ta med hem som minne och ni får också chansen att dekorera era burkar/flaskor för en personlig touch. Garanterat en aktivitet bruden sent kommer glömma!

tjejer binder blombuketter

Blombinderi

Låt kreativiteten flöda när ni skapar era egna buketter, bordsdekorationer eller små corsageblommor. Hos Kreativt Bord välkomnas ni med ett glas alkoholfritt bubbel och snittar. Under workshopen får ni lära er om bindningsteknik och andra fiffiga tips och trix när man skapar blomkreationer! Vill ni kan ni få en extra utmaning och delta i en blommig frågesport. Ett gruppfoto med era färdiga alster är såklart ett måste!

 

Kreativt bord

Klagshamn, Malmö


Två tjejer i hattar

Hattverkstad

Westerblads hattbutik i Malmö har en hatt för varje tillfälle. Vill ni spexa till det och kolla in hur hattar blir till samtidigt som ni får prova på massa olika hattar i butiken så är detta helt klart en aktivitet för er! 

 

Westerblads hattbutik

Östra Förstadsgatan 27, Malmö

lerbruket malmö

lerbruket

Kom och skapa brudparets alldeles egna fantastiska hemgift tillsammans! Under 2 timmar drejar och bygger ni fina och unika saker som kommer att bli en oförglömlig gåva och alltid påminna dem om er härliga upplevelse tillsammans.

Hos Lerbruket så skräddarsys er tid efter era planer och önskemål.

 

Lerbrukets Verkstad

Hasselgatan 27, Malmö