Mysterium & mordgåtor möhippa malmö

Mörk skog med ljus från hus

Vad sägs om lite underhållning under middagen där ni själva utgör huvudnumret? Här hittar du aktiviteter som spexar till middagen rejält med både rollspel och improvisation. Få till det där lilla extra genom att klä ut er till era karaktärer! Nedan aktiviteter erbjuder ett komplett mysterium eller mordgåta där ni blir tilldelade olika roller som ni ska spela under middagen. Ni har alla olika information och ska tillsammans försöka lista ut vem av er som till exempel är mördaren.

 


fåtölj tidning

Mordmysterium

Vem är mördare? Vem kan man lita på? Lös en mordgåta i sann deckaranda där ni själva spelar karaktärerna. Efter en introduktion får alla deltagare en gästlista och instruktioner om sin rollfigur och slår sig ned till middag. Nu är det upp till er att lösa mordgåtan! Alla deltagare får en roll som de ska spela och ledtrådar samt uppdrag som ska utföras under middagen. En oförglömlig aktivitet för möhippan!

gula spelpjäser på spelplan

Escape box

Escape Box är ett lagspel där ni inom 60 minuters ska klara ett uppdrag. Ert lag som består av 4-7 personer ska lösa kluriga och underhållande uppdrag för att komma vidare i jakten på spionen! Leta spår, identifiera fingeravtryck, koder för att få fast spionen inom en timme. Men endast det snabbaste laget erbjuds jobb som specialagenter! Genomförs inomhus, antingen hemma hos er eller på restaurang som ni själva väljer.