Äventyr och sport möhippa Göteborg


bumperball möhippa

bumperball

Här har ni en riktigt fartfylld och rolig aktivitet för möhippan! Bumperball går ut på att spela fotboll iklädd en stor bubbla som gör att fult spel helt plötsligt blir så mycket roligare! Bokar ni denna aktivitet tillsammans med Archery Tag här bredvid så får ni dessutom extra bra priser! De bumperballs som används är ventilerande!

teamevent möhippa

Bubbelfotboll

Bubbelfotboll är en hysteriskt rolig sport där du placeras i en stor uppblåst bubbla! Utöver fotboll kan man även köra andra roliga spel t.ex. last man standing, humanbowling och gatloppet. Det bästa med aktiviteten är att inga förkunskaper krävs, bara ren vilja. Det är minst lika kul att titta på som publik och skratta vid sidan av som att spela själv. Hos oss på Teamevent kan ni ha kul med aktiviteter, njuta av relaxen, äta och dricka gott för att sedan göra er i ordning i hotellrummen och bli upphämtade av partylimousinen som kör er in mot vimlet!


paintball möhippa

paintball

Paintball är en riktigt rolig och fartfylld aktivitet för möhippan! Spelet kombinerar strategi, teamwork och färdigheter vilket gör det så mycket mer spännande! Resultatet lär bli färgsprakande och roliga minnen som ni sent glömmer bort!

dodgeball möhippa

dodgeball

Ni kommer väl alla ihåg de roligaste stunderna från idrottslektionerna i skolan? Dodgeball var alltid del av dem! Nu får ni en chans att spela detta roliga spel igen, men denna gång  på möhippan och med mycket bättre belöningar efteråt i form av en barrunda! 

fäktning möhippa malmö

Fäktning

Här får ni testa på en annorlunda och spännande aktivitet. Fäktning är en rolig och utmanande sport som helt klart kommer få er att svettas! En instruktör lär er grunderna innan det är dags att ta på sig rustningarna och börja fäktas. En billig men väldigt uppskattad aktivitet för möhippan!


teamtastic göteborg

Teamtastics 9 uppdrag

Hos Teamtastic får ni prova på olika aktiviteter som går ut på att man ska fullfölja 9 olika uppdrag i ett spel. Ni tävlar i team och de 9 aktiviteterna består av crazy pony, beer pong, reaction, misfit, the box, stuff it, shazam, blue ballz och hawk eye. Man hör ju minst sagt bara på aktiviteternas namn att detta kommer bli en otroligt rolig och spännande aktivitet med många härliga minnen och mycket skratt!

höghöjdsbana möhippa

höghöjdsbana

Garanterad adrenalinkick när ni kör höghöjdsbana mitt ute i naturen. En upplevelse utöver det vanliga! Tre  banor med olika svårighetsgrader och 45 olika hinder på höjder mellan 3-18 meter. 

Lexbydalsvägen 8, Partille

archery tag möhippa och svensexa

combat archery tag

Combat Archery Tag är en blandning mellan bågskytte, dodgeball och paintball. Utrustningen får ni på plats och därefter är det bara att köra! En otroligt rolig och spännande aktivitet som ni sent kommer glömma! 


Volleybollplan med sand inomhus

Beach volley

Spela volleyboll tillsammans och avsluta med relax i bastun eller på solsängarna medan ni ser ut över playan (volleyplanerna) genom panoramafönstrena! Avsluta med ett glas vin och mat i restaurangen precis intill.

 

Ange "fixamöhippa" vid bokning så får ni 10% rabatt på köpet!

bubble ball för möhippa och svensexa

Bubble ball

Bubble ball är en fartfylld och rolig aktivitet där man är iklädd en stor uppblåsbar bubbla som en skyddsväst för att kunna tackla andra deltagare. Man delas upp i lag och spelar därefter fotboll, gladiator-rugby eller bowling. Ni kan även välja till middag, dryckespaket eller musikanläggning bland annat. Här har ni en riktigt rolig och spännande aktivitet för möhippan! 

Person kör gokart

gokart

Vill ni ha en fartfylld möhippa är gokart ett hett alternativ, Gokartcentralen erbjuder Sveriges största bana inomhus. Utmana bruden i att sätta den snabbaste varvtiden eller tävla mot varandra i ett bokat race. Förutom gokart finns även matservering, biljard, shuffleboard och spelmaskiner samt bar med rättigheter! Gokartcentralen finns även i Kungälv.


Magövningar på surfbräda

vindsurfing, SuP, sup yoga

På Surfcenter kan ni testa på vindsurfing, Stand Up Paddleboard (SUP) eller SUP Yoga. Ett blött äventyr som ni sent kommer att glömma...

Fyra tjejer paddlar kajak

Paddla kajak

Här kan ni ha riktigt kul tillsammans och uppleva Göteborg samtidigt. Välj om ni vill uppleva Göteborg i en kajak eller på en Stand Up Paddleboard (SUP).

En grupp människor iklädda fäktningsutstyrsel

Fäktning

En riktigt rolig och svettig aktivitet som ni sent kommer att glömma! Lär er grunderna - sen är det dags att utmana den blivande bruden i en fäktningstävling!


TIPS OM NI BOKAR AKTIVITETER VIA ADRENALIN.NU!

spa möhippa gbg

hyr egen relaxavdelning

Varför inte ta en avslappnande spa-stund efter dagens fartfyllda aktiviteter? Här har ni en nybyggd spa-och relaxavdelning som ni kan hyra och ha för er själva! Avdelningen är utrustad med soldäck, vedbastuhus, bastu, ångbastu,vedeldade badtunnor, utomhusjacuzzi och även musikutrustning för att kunna spela musik. För att göra det hela ännu bättre så är utsikten otrolig och ni får även möjligheten att beställa mat eller ostbricka en vecka i förväg!