Äventyr och sport möhippa Göteborg


teamtastic göteborg

Teamtastics 9 uppdrag

Hos Teamtastic får ni prova på olika aktiviteter som går ut på att man ska fullfölja 9 olika uppdrag i ett spel. Ni tävlar i team och de 9 aktiviteterna består av crazy pony, beer pong, reaction, misfit, the box, stuff it, shazam, blue ballz och hawk eye. Man hör ju minst sagt bara på aktiviteternas namn att detta kommer bli en otroligt rolig och spännande aktivitet med många härliga minnen och mycket skratt!

bubble ball för möhippa och svensexa

Bubble ball

Bubble ball är en fartfylld och rolig aktivitet där man är iklädd en stor uppblåsbar bubbla som en skyddsväst för att kunna tackla andra deltagare. Man delas upp i lag och spelar därefter fotboll, gladiator-rugby eller bowling. Ni kan även välja till middag, dryckespaket eller musikanläggning bland annat. Här har ni en riktigt rolig och spännande aktivitet för möhippan! 


Volleybollplan med sand inomhus

Beach volley

Spela volleyboll tillsammans och avsluta med relax i bastun eller på solsängarna medan ni ser ut över playan (volleyplanerna) genom panoramafönstrena! Avsluta med ett glas vin och mat i restaurangen precis intill.

Höghöjdsbana utomhus

Höghöjdsbana

Höghöjdsbana ute i naturen. En upplevelse utöver det vanliga! Tre  banor med olika svårighetsgrader och 45 olika hinder på höjder mellan 3-18 meter. En riktig adrenalinkick!

Åtta personer spelar rullstolsbasket

Rullstolsbasket

Är den blivande bruden en höjdare på rullstols-basket? Eller vill ni prova på för första gången? Detta är en fartfylld sport som garanterat blir en rolig dag! Stolar finns att låna och ni får en coach som tränar er.


Magövningar på surfbräda

vindsurfing, SuP, sup yoga

På Surfcenter kan ni testa på vindsurfing, Stand Up Paddleboard (SUP) eller SUP Yoga. Ett blött äventyr som ni sent kommer att glömma...

Fyra tjejer paddlar kajak

Paddla kajak

Här kan ni ha riktigt kul tillsammans och uppleva Göteborg samtidigt. Välj om ni vill uppleva Göteborg i en kajak eller på en Stand Up Paddleboard (SUP).

En grupp människor iklädda fäktningsutstyrsel

Fäktning

En riktigt rolig och svettig aktivitet som ni sent kommer att glömma! Lär er grunderna - sen är det dags att utmana den blivande bruden i en fäktningstävling!


Tjejer som hoppar upp i luften och posar

Boka möhippa via eventligan!

Eventligan erbjuder flera olika roliga aktiviteter för möhippan! Allt för att bruden ska få en minnesvärd dag. Ni kan exempelvis;

  • Lösa Da Vinci koden
  • Vara jagad av polisen
  • Uppleva Zombie Apocalypsen

Spana in deras hemsida för fler alternativ!

Person kör gokart

gokart

Vill ni ha en fartfylld möhippa är gokart ett hett alternativ, Gokartcentralen erbjuder Sveriges största bana inomhus. Utmana bruden i att sätta den snabbaste varvtiden eller tävla mot varandra i ett bokat race. Förutom gokart finns även matservering, biljard, shuffleboard och spelmaskiner samt bar med rättigheter! Gokartcentralen finns även i Kungälv.