Äventyr och sport möhippa Göteborg


Beachcenter

Spela volleyboll tillsammans och avsluta med relax i bastun eller på solsängarna medan ni ser ut över playan (volleyplanerna) genom panoramafönstrena! Avsluta med ett glas vin och mat i restaurangen precis intill.

Krutvägen 6, Göteborg

High-Adventure

Höghöjdsbana ute i naturen. En upplevelse utöver det vanliga! Tre  banor med olika svårighetsgrader och 45 olika hinder på höjder mellan 3-18 meter. En riktig adrenalinkick!

Lexbydalsvägen 8, Partille

Rullstolsbasket

Är den blivande bruden en höjdare på rullstols-basket? Eller vill ni prova på för första gången? Detta är en fartfylld sport som garanterat blir en rolig dag! Stolar finns att låna och ni får en coach som tränar er.

Gothia Arena, Göteborg 


Surfcenter

På Surfcenter kan ni testa på vindsurfing, Stand Up Paddleboard (SUP) eller SUP Yoga. Ett blött äventyr som ni sent kommer att glömma...

Askimsbadet, Askim

Paddla Gbg

Här kan ni ha riktigt kul tillsammans och uppleva Göteborg samtidigt. Välj om ni vill uppleva Göteborg i en kajak eller på en Stand Up Paddleboard (SUP).

Lilla Bommens Torg 2, Göteborg

Fäktning

En riktigt rolig och svettig aktivitet som ni sent kommer att glömma! Hos Allez Fäktförening får ni lära er grunderna under en timme - sen är det dags att utmana den blivande bruden i en fäktningstävling!


Boka möhippa via eventligan!

Eventligan erbjuder flera olika roliga aktiviteter för möhippan! Allt för att bruden ska få en minnesvärd dag. Exempelvis så kan ni;

  • Lösa Da Vinci koden
  • Vara jagad av polisen
  • Uppleva Zombie Apocalypsen 
  • Lösa en mordgåta

Spana in deras hemsida för fler alternativ!


Race mot varandra på gokart

Vill ni ha en fartfylld möhippa är gokart ett hett alternativ, Gokartcentralen erbjuder Sveriges största bana inomhus. Utmana bruden i att sätta den snabbaste varvtiden eller tävla mot varandra i ett bokat race. Förutom gokart finns även matservering, biljard, shuffleboard och spelmaskiner samt bar med rättigheter! Gokartcentralen finns även i Kungälv.