Kreativa aktiviteter möhippa Göteborgkickit off fixamohippa

naturlig hudvård

Lyxa till möhippan med egengjorda hudvårdsprodukter! Med Kick It Off Event's kreativa aktivitet Create It kan ni välja att skapa härliga body scrubs eller väldoftande parfymer. Ni guidas genom ett hav av naturliga råvaror, oljor och eteriska oljor och får lära er mer om DIY och alla fantastiska fördelar med att skapa naturlig hudvård. I en kreativ process får ni sedan skapa varsin produkt att ta med hem som minne och ni får också chansen att dekorera era burkar/flaskor för en personlig touch. Garanterat en aktivitet bruden sent kommer glömma!

möhippa på smyckessmide

smyckessmide

Testa på att göra smycken tillsammans. Kanske vill ni alla göra varsin ring eller berlock som sätts samman till en armlänk. Möjligheten finns att stanna kvar i lokalerna och äta medhavd mat/catering.

 

Stefan Salomonsson Smyckessmide

Postgatan 6, Göteborg

möhippa skapar mosaikbord

mosaik och glas

Med eget handarbete och mycket skratt skapar ni ett minne för livet! Hjälp bruden att skapa ett litet bord eller en spegel. Mosaik är en teknik där man kan jobba tillsammans! Låt kreativiteten flöda genom att blanda mosaikstenar med snäckor, stenar och porslin.

 

Har ni en lämplig plats tex en trädgård så kan jag kommer till er och vi kan jobba ute. Kontakta mig i så fall.


Angelika Geigers Glasateljé
Erik Dahlbergsgatan 17, Göteborg