Musik och teater möhippa Göteborg


spela in låt möhippa

spela in en skiva

Har bruden kanske alltid velat bli nästa Beyonce? Då är detta perfekta aktiviteten för er! Ni får en riktig studioupplevelse som ni sent kommer glömma. Ni kan dessutom välja till att få göra musikvideos till musiken! Men oroa er inte om ni inte känner er sugna på sång, musikvideon kan göras till en befintlig låt också!


Brunch Hotel Diplomat

Spela in en låt

Ta med den blivande bruden till en sångworkshop med lite galna övningar. Spela sedan in en låt i studion som passar just henne, inspelningen blir ett roligt minne från möhippan! 

 

Linda Jonssons Sångstudio

Dr Fries Torg 6, Göteborg

improverket logga och tre människor i svartvitt

Improvisationsteater

En garanterat vansinnigt rolig workshop i improvisationsteater där ni får leka med er spontanitet och kreativitet tillsammans! En riktig icebreaker där ni bjuder på er själva och får se nya sidor av varandra. Med enkla och lustfyllda övningar får ni träna på att ta er första idé, släppa på censuren och upptäcka er själva och varandra!

 

Improverket

Andra Långgatan 30, Göteborg

sing sing poster

Karaoke

Gå till Sing Sing för god mat och färgsprakande drinkar i den vietnamesiska bistron och så förstås lite sång i egen karaoke-box! Plånboksvänligt dessutom. Öppet tis-tors 17-00 och fre 17-01, lör 13-01.

 

Sing Sing

Karl Johansgatan 86, Göteborg