Matlagning möhippa Göteborg

Vill ni laga mat tillsammans med hjälp av ett proffs så är det en rolig idé att hyra en kock!


Kvinna serverar fyra tallrikar med mat

En möhippa hos Rent a Chef är detsamma som aktiv matlagning - en aktivitet där ni lagar en trerättersmiddag tillsammans. När ni anländer välkomnas ni med en drink och delas sedan in i grupper som lagar förrätt, varmrätt och dessert. När maten är färdiglagad får ni självklart äta den.

 

Rent a chef kan antingen komma hem till er eller i en lokal ni själva valt. De tar med sig råvaror och den utrustning som eventuellt behövs och genomför aktiviteten på plats. Innan de kommer skickas en lista på vilka redskap som behövs och det som saknas tar de med sig. Tanken är att allt ni lagar ska ni kunna laga själva med råvaror från närmsta matbutik, ni kommer att få laga hela middagen från grunden. Rent a chef hanterar även alla typer av allergier, intoleranser och specialkost. I grunden är Rent a chef ett utbildningsföretag så passa på att fråga kocken allt möjligt kring matlagning så får ni en massa trevliga kunskaper på köpet!

 

TIPS! För de som gillar att tävla finns en variant på Aktiv Matlagning som kallas Kockarnas Kamp. Gruppen delas in i två lag med varsin låda råvaror och kock till sin hjälp. Ingen vet i förväg vilka råvaror som ska användas och lagen får komponera en egen trerättersmeny efter eget huvud. Efter två timmar läggs redskapen ner och ett vinnande lag utses av en enväldig domare.