Spa möhippa Göteborg

Spa brukar vara ett vanligt inslag på många möhippor. Koppla av och umgås med varandra i en lugn miljö. Kanske passa på att skämma bort bruden med en spabehandling?


Trädäck utomhus, med bubbelpool

AQUARIUS Hotel & SPA

Vem vill inte ha en möhippa med badtunnor, ångbastu och utomhusjacuzzi? Njut av den magiska utsikten medan högtalarna spelar den musik ni själva valt. Serveringspersonal ingår. 

Köp varsitt glas bubbel för så ingår hämtning/lämning i den episka partylimousinen. Ett minne ni sent kommer att glömma! Pris: 180kr per person per väg inom Göteborgsområdet.

 

Ni hittar Aquarius Hotel & Spa på Hisingen i Göteborg. hagabadet svensexa och möhippa

Hagabadet

Njut av en ångande och bubblande möhippa på Hagabadet. Här får ni en mysig spaupplevelse tillsammans med en skräddarsydd träningsklass eller ett härligt potpurri av behandlingar som extra krydda.

Visste du att Hagabadet nu finns på tre platser i Göteborg? Välj mellan mystiska Hagabadet Drottningtorget, havsnära Hagabadet Älvstranden eller anrika Hagabadet Haga. Centralt belägna och enkelt att ta sig till med kollektivtrafiken. 

Man flyter i pool

Upper House Spa

Längst upp i Gothia towers hittar ni detta spa där västkusten möter orienten. Prova deras traditionella hamam med heta ångbad och varma stenar!