Bastu & båt möhippa göteborg


hyrenbadtunna möhippa svensexa

hyr en badtunna

Förgyll middagen med vännerna, svensexan, möhippan eller hemmafesten med en vedeldad badtunna. Badtunna är monterad på ett släp och kan flexibelt placeras så väl hemma på tomten, som ute i naturen. Släpet får dras med bil och kräver inget mer än vanligt B-körkort. Bokning sker direkt på hemsidan.

kryssning möhippa

partypaddan

En riktigt Göteborgsklenod i partytappning! Den ombyggda Paddanbåten ”Partypaddan” har loungesittning och kafébord vilket gör den till en perfekt plattform för sociala och festliga arrangemang. Passa på att äta lunch eller skåla i bubbel ombord, både medhavd mat och dryck är tillåtet. Guidning på svenska och engelska ingår alltid i priset vid hyra av en Paddanbåt, men vill ni hellre låna micken själva eller låta bruden/brudgummen tala går det lika bra! Ombord finns även högtalarsystem för er egna musik.

I priset 117:- per person ingår en timmes båttur och är beräknat på ett sällskap om 70 personer 


Bastu på vatten

hyr en egen Bastuflotte

På Göteborgs Bastuflotte vid sjön Aspen förgyller ni möhippan med en bad- och bastuupplevelse ni sent kommer glömma! Njut av bastu, grill och god dryck. Ni kan antingen ta med egen mat och dryck eller så hjälper Göteborgs bastuflotte er med det. Det går även att beställa hamburgare som ni själva grillar. Flotten är 50 kvm stor, utrustad med bastu, loungedel, grill och uteplats. Från bastun och loungen njuter man av den vackra utsikten genom panoramafönster. 

äventyr med båt för svensexan

Äventyr med båt

Lunchutflykt eller varför inte en heldag med ribbåt från Göteborg? Det är även möjligt att göra skräddarsydda resor med övernattning. Med Event Yacht Charter får ni en riktigt härlig upplevelse oavsett. De 9 meter långa ribbåtarna kan ta er från Göteborg till Marstrand, Kärringön och Stenungsbaden. Eller gör en runda från Operan ut till Vinga via södra skärgården.

bastuflotte möhippa

bastuflotte

Här erbjuds en riktigt avslappnande och härlig aktivitet! Bastuflotten har en bastu, loungedel och uteplats. Dessutom så finns en grill så ni kan avnjuta god mat på flotten! Vill man inte ta med egen mat så finns matpaket att beställa i förväg och ni blir även upphämtade med båt. Glöm dock inte att hålla uppe vätskebalansen så ta med kall dryck efter önskemål!