Bastu & båt möhippa Stockholm

Varför inte hyra en bastubåt under möhippan? Med de här aktiviteterna behöver ni inte vara beroende av vädret. Regnar det så spelar det ingen roll för ni ska ju bada ändå! Några tips att ha med sig:

  • Passa på att klämma in lite SPA-aktiviteter. Köp med ansiktsmasker, peeling, hårinpackning samt lyxigt doftande schampo och tvål.
  • Glöm inte att dricka rikligt med vatten så ni orkar med resten av dagen.
  • Köp en rolig baddräkt och badmössa till bruden!


tjejer i bastu

Bastuflotten Relaxa

Njut av vedeldad bastu och bad tillsammans i Stockholms inre skärgård vid Stocksund. Om så önskas kan ni även få iskall dryck med goda tilltugg! Bastuflotten går att kombinera med andra aktiviteter, såsom RIB-båt eller att bli avsläppt vid en mysig hamnkrog?

 

Tjejer åker ribbåt

RIBBÅT I SKÄRGÅRDEN

SeaSafari hjälper er att skapa en riktig upplevelse till havs! De har lång erfarenhet av skärgårdsevent vet de hur man skapar en bra kombination av spännande aktiviteter och hög service i världsklass. Prova på ribbåt och upplev Stockholms skärgård! Ni startar på Strandvägen och passerar Valdemars Udde, Biskopsudden och slutligen Blockhusudden där båten när toppfart!

Allt nödvändig utrustning som flytoverall, flytväst och skidglasögon ingår såklart i priset 490 kr per person. Båtarna är även alltid bemannade av två erfarna och certifierade besättningsmän.