Catering Stockholm

Vill ni vara hemma eller i parken men inte behöva laga maten själva? Här kommer ett urval av bra alternativ för olika leverantörer av catering till er möhippa. Alternativen varierar mellan i smaker från olika världsdelar men också i pris för att ni ska hitta något som passar er möhippa.


Det finns mängder av olika alternativ för catering i Stockholm, även FoodoraUberEats och Wolt levererar från stans olika restauranger. Vi har sammanställt olika faktorer som kan vara viktiga att tänka på innan ni gör ert val av leverantör för catering är, på så vis har ni möjlighet att ställa dessa frågor innan så det inte dyker upp några oväntade överraskningar. 

  • Behöver ni få det levererat? Kör de i så fall dit ni behöver få maten levererad?
  • Måste man hämta maten själv är det viktigt att det blir smidigt logistiskt för er del men också att maten kommer i förpackningar som håller maten vid rätt temperatur.
  • Behöver ni även tallrikar och bestick?

Sharefood

Sharefoods idé är dela matglädje genom att erbjuda genuint tillagad mat i cateringform. De erbjuder allt ifrån mingelmat och grillat till streetfood och wrap. Ni kan inkomma med egna idéer och Sharefood hjälper er att bolla koncept. Sharefood erbjuder även Aktiv matlagning, ett koncept där ni tillsammans lagar en exklusiv meny. 

 

Ange Fixa Möhippa vid bokning och få 10 % rabatt!Heta Köket

Mexikansk mat. Många olika meny-alternativ, allt från mingelmeny till veganskt.

mamas och tapas

Catering med spanska tapas från en av Stockholms äldsta tapas-restauranger.

Restaurang Vanak

Här hittar ni persisk mat med traditionell karaktär. 


Bromma deli

Många olika alternativ och flexibilitet i val av mat.

Matsällskapet

Matsällskapet håller i allt från vällagad mat och personal till porslin, lokal och artister.

Ica Maxi

Ica Maxi har ett stort urval bland sallader, skaldjur, snittar och efterrätter.