Kreativa aktiviteter Stockholm

Uppskattar bruden kreativa aktiviteter? Möjligheterna är många! Vi har samlats tips på kreativa aktiviteter för möhippan i Stockholm.  Är den blivande bruden en teater-apa? Kanske improvisations-teater eller en workshop i standup vore något. Eller om ni hellre använder era händer så kan ni göra en aktivitet där ni skapar smycken, amplar eller blomkransar.


LUsh Party

Ta med möhippan till i en av Lush-butikerna!  De erfarna partyfixarna på Lush visar upp och erbjuder er att prova deras färska handgjorda produkter. Lush anpassar partyt efter era önskemål. Kanske vill ni tillverka badbomber eller ansiktsmasker? Massor av färg, skratt och skoj utlovas!

Bullet journal workshop

På denna workshop får du lära dig vad det internationella fenomenet Bullet Journal -“en analog metod för en digital tid” är och lära dig grunderna i systemet för att kunna använda det i ditt liv för att förenkla, hjälpa och förgylla det.  När du går hem efter avslutad kurs går du hem med en alldeles egen och unik “BuJo” i handen.
Kontakta gaya@geeworks.se för mer information och bokning.


Broderi med texten Make it happen

Syjunta

Testa på broderi på möhippan! Få kompletta broderikit levererat direkt hem i brevlådan och håll i er egna syjunta på möhippan. The Folklore Companys kompletta broderikit i korsstygn kommer få vilken möhippa som helst att bli en succé!

silversmide möhippa

Silversmide

Välkommen till en inspirerande och originell aktivitet! Hos Bärndal & Lindholm får ni möjligheten att skapa silversmycken helt själva. Ni kan välja mellan att gemensamt skapa ett personligt och vackert silversmycke till bruden eller att själva göra var sitt. Ni får såklart hjälp om ni önskar för att uppnå ett så fint resultat som möjligt. Fika ingår i priset men vill ni exempelvis ta med vin eller champagne så går även det att ordna!


Parfymflaskor

parfym-workshop

Välkommen till Bottega Olfattivas verkstad för en väldoftande workshop! Ni får lära er beskriva dofter och skapa egen parfym att behålla. Det finns ca 150 olika essenser och oljor att välja bland så ni kommer garanterat kunna hitta dofter ni älskar!

Tusch penslar och färg

Workshop i TUSCH

Testa på att måla med flytande tusch i alla färger på en workshop hos Malin Björklund! Ungefär som en akvarell fast mer färgintensiv och som går snabbare att måla. Efter att ni fått lära er om penselföring och exempel på komposition får ni själva måla!