Kreativa aktiviteter Stockholm

Uppskattar bruden kreativa aktiviteter? Möjligheterna är många! Vi har samlats tips på kreativa aktiviteter för möhippan i Stockholm.  Är den blivande bruden en teater-apa? Kanske improvisations-teater eller en workshop i standup vore något. Eller om ni hellre använder era händer så kan ni göra en aktivitet där ni skapar smycken, amplar eller blomkransar.


the creativity house krona

the creativity house

Måla på keramik, göra glassmycken, måla tavlor eller skapa i lera? Ni väljer själva vad ni vill göra av alla de olika kreativa och roliga aktiviteterna som finns hos The Creativity House. En ovanlig men väldigt rolig aktivitet att få pyssla på möhippan. Det är inte heller något man gör varje dag vilket gör att denna aktivitet säkerligen kommer uppskattas. Här har ni en riktigt inspirerande och spännande aktivitet för möhippan! 

Broderi med texten Make it happen

Syjunta

Testa på broderi på möhippan! Få kompletta broderikit levererat direkt hem i brevlådan och håll i er egna syjunta på möhippan. The Folklore Companys kompletta broderikit i korsstygn kommer få vilken möhippa som helst att bli en succé!


Parfymflaskor

parfym-workshop

Välkommen till Bottega Olfattivas verkstad för en väldoftande workshop! Ni får lära er beskriva dofter och skapa egen parfym att behålla. Det finns ca 150 olika essenser och oljor att välja bland så ni kommer garanterat kunna hitta dofter ni älskar!

Tusch penslar och färg

Workshop i TUSCH

Testa på att måla med flytande tusch i alla färger på en workshop hos Malin Björklund! Ungefär som en akvarell fast mer färgintensiv och som går snabbare att måla. Efter att ni fått lära er om penselföring och exempel på komposition får ni själva måla!