Kreativa aktiviteter Stockholm

Uppskattar bruden kreativa aktiviteter? Möjligheterna är många! Vi har samlats tips på kreativa aktiviteter för möhippan i Stockholm.  Är den blivande bruden en teater-apa? Kanske improvisations-teater eller en workshop i standup vore något. Eller om ni hellre använder era händer så kan ni göra en aktivitet där ni skapar smycken, amplar eller blomkransar.


kickit off fixamohippa

Naturlig hudvård

Lyxa till möhippan med egengjorda hudvårdsprodukter! Med Kick It Off Event´s kreativa aktivitet Create It kan ni välja att skapa härliga body scrubs eller väldoftande parfymer. Ni guidas genom ett hav av naturliga råvaror, oljor och eteriska oljor och får lära er mer om DIY och alla fantastiska fördelar med att skapa naturlig hudvård. I en kreativ process får ni sedan skapa varsin produkt att ta med hem som minne och ni får också chansen att dekorera era burkar/flaskor för en personlig touch. Garanterat en aktivitet bruden sent kommer glömma!


Broderi med texten Make it happen

Syjunta

Testa på broderi på möhippan! Få kompletta broderikit levererat direkt hem i brevlådan och håll i er egna syjunta på möhippan. The Folklore Companys kompletta broderikit i korsstygn kommer få vilken möhippa som helst att bli en succé!

silversmide möhippa

Silversmide

Välkommen till en inspirerande och originell aktivitet! Hos Caroline Lindholm får ni möjligheten att skapa silversmycken helt själva. Ni kan välja mellan att gemensamt skapa ett personligt och vackert silversmycke till bruden eller att alla själva göra var sitt. Ni får såklart hjälp att uppnå ett så fint resultat som möjligt. Fika ingår i priset men vill ni exempelvis ta med vin eller champagne så går även det att ordna!