Hantverk aktiviteter Stockholm

Uppskattar bruden kreativa aktiviteter? Stansa ett namnsmycke, gå en workshop i blombinderi eller lär er att dreja tillsammans på möhippan. Möjligheterna är många! Vi har samlats tips på kreativa aktiviteter för möhippan i Stockholm. 

Garn i en trälåda


Silversmide

Låt bruden skapa en unik silverberlock, antingen till sig själv eller till sin framtida livspartner. Hos BJ Design.

 

Lützengatan 9, Stockholm

Workshop i TUSCH

Testa på att måla med flytande tusch i alla färger på en workshop hos Malin Björklund! Ungefär som en akvarell fast mer färgintensiv och som går snabbare att måla. Efter att ni fått lära er om penselföring och exempel på komposition får ni själva börja måla!

parfym-workshop

Välkommen till Bottega Olfattivas verkstad för en väldoftande workshop! Ni får lära er beskriva dofter och skapa egen parfym att behålla. Det finns ca 150 olika essenser och oljor att välja bland så ni kommer garanterat kunna hitta dofter ni älskar!


Stansa namnsmycke

Låt bruden stansa ett eget namnsmycke på Truly Me. Stansa betyder att man hamrar/skriver bokstäver och siffror på en silverstav.

Blombinderi

En workshop i blombinderi på Skillad Florals. Ni kan välja på att göra en blomsterdekoration eller en krans i  säsongens färger och blommor.