Matlagning

Har bruden en förkärlek till mat och desserter? Gå en dessertkurs tillsammans eller laga mat med hjälp av ett proffs!


choklad möhippa och svensexa

Pralintillverkning

 

Möhippa med pralintillverkning är verkligen en superrolig och uppskattad stund för alla som älskar choklad. Det blir massor av skratt och härlig stämning. Under stunden tillsammans får ni lära er att temperera choklad, gjuta pralinskal, samt att fylla pralinerna med god ganachefyllning som vi smaksätter. Ni får också göra chokladtryfflar och garnera dessa snyggt. Resultatet blir ljuvligt goda praliner och tryfflar att ta med sig hem tillsammans med recepten. En stund fylld med glädje till choklad. Självklart får ni äta så mycket choklad ni önskar under tiden. Pris 420:-/deltagare inklusive ingredienser och fika med pralin.  


Sex tallrikar med olika desserter

dessertkurs

Är den blivande bruden svag för desserter? Då ska ni garanterat gå en kurs hos Peter på Wåhléns Dessert & Pastry! Målet på kurserna är att förmedla en känsla där smaken är lika viktig som presentationen och att det verkligen ska framgå tydligt vad saker smakar med en balans där ingen smak tar över. Under kursens gång kommer ni gå igenom olika tekniker på klassiska metoder som exempelvis bavarioise, mousser och krämer på olika sätt samt arbeta med moderna uppläggningar. Allt för att ni ska kunna ta med er detta vidare i era egna dessertskapanden. 

Tecknade hängande matredskap

LAGA MAT TILLSAMMANS I Matstudio

Intill Lidingö Galleria, 10 minuter från city, ligger Lidingö Matstudio. Denna fina och ljusa studio är den perfekta mötesplatsen för möhippan som vill göra matlagningen till en upplevelse! Laga en skräddarsydd meny tillsammans med en professionell kock som förbereder allt utefter era önskemål. Det enda ni behöver göra är att infinna er, ha en trevlig kväll och laga mat tillsammans i goda vänners lag – sen sköter Lidingö Matstudio resten. Det kommer bli en kulinarisk upplevelse ni sent kommer att glömma! Kanske bruden vågar laga menyn till partnern efteråt?