Spa Stockholm

Är ni ute efter att hitta en lugn och avslappnande aktivitet till möhippan? Då är spa något för er. Koppla av och njut av att bara umgås med varandra i en rogivande miljö. Kanske även skämma bort bruden med en spa-behandling?


Gamla Stans relax

Nyrenoverat och privat spa i hjärtat av gamla stan! Ni har möjlighet att boka hela spa't för er själva där ni får plats upp till 20 personer. Lån av badrock, tofflor och handduk ingår samt schampo och balsam i duscharna. Ni får kroppspeeling och återfuktande ansiktsmask. Här finns två jacuzzi, bastu och en loungedel. Egen dryck får medtagas och glas finns på plats. 

Gamla stans relax, Stora nygatan 8


Stockholm spa & Hälsostudio

I en mysig personlig miljö har ni hela anläggningen helt för er själva för möhippan upp till 15 personer! Bada i jacuzzi, basta, mys i loungen med frukt, snacks och godis som smakfullt dukas fram. Önskar ni ta med egen dryck får ni gärna låna glas på plats. Den blivande bruden bjuds på en ljuvlig ansiktskur, med organiska produkter och ni andra får varsin djuprengörande och återfuktande ekologisk ansiktsmask som ni penslar på varandra utifrån hudterapeutens rekommendation. Ni har även möjlighet att i samband med Möhippan boka ett roligt danspass såsom magdans, bollywood eller afrikansk dans!Sparadiset

Sparadiset finns på tre lokationer och är kända för att varje lokation har ett eget tema såsom Fiji och Hawaii. Här finns möjligheten att boka en egen avdelning för er möhippa.

Njuta Spa

Här ute i Nacka får ni njuta av en egen pool på er terass avskilt från andra. Perfekt för  6-12 personer.

Fabrikörsvägen 16, Nacka

Sturebadet

Hyr det Turkiska badet med tillhörande relaxavdelning. Ni får tillgång till fyra duschar, ångbastu, torrbastu samt en bassäng för kallbad. 

Sturegallerian 36, Östermalm


Selma City Spa

På Selma City Spa kan ni njuta av utsikten från deras takpool som är uppvärmd året om. Njut av frukt/dryck i relaxavdelningen.

Elements Spa

Välj mellan olika upplevelse-duschar  eller poolen och torka i antingen en ång- eller torrbastu. 

Ringvägen 98, Skanstull

Nordic Spa & Fitness

För en riktigt lyxig spa-upplevelse så tar ni er till Grand Hotel. Slappna av i den nordiskt inspirerade spa-miljön eller hyr en egen svit.