Spa Stockholm

Är ni ute efter att hitta en lugn och avslappnande aktivitet till möhippan? Då är spa något för er. Koppla av och njut av att bara umgås med varandra i en rogivande miljö. Kanske även skämma bort bruden med en spa-behandling?


frukt och juice vid bubbelpool på spa

Stockholm spa & Hälsostudio

I en mysig personlig miljö har ni hela anläggningen helt för er själva för möhippan upp till 15 personer! Bada i jacuzzi, basta, mys i loungen med frukt, snacks och godis som smakfullt dukas fram. Önskar ni ta med egen dryck får ni gärna låna glas på plats. Den blivande bruden bjuds på en ljuvlig ansiktskur, med organiska produkter och ni andra får varsin djuprengörande och återfuktande ekologisk ansiktsmask som ni penslar på varandra utifrån hudterapeutens rekommendation. Ni har även möjlighet att i samband med Möhippan boka ett roligt danspass såsom magdans, bollywood eller afrikansk dans!pool på takterass

Selma City Spa

På Selma City Spa kan ni njuta av utsikten från deras takpool som är uppvärmd året om. Njut av frukt/dryck i relaxavdelningen.

bastu med utsikt

Elements Spa

Välj mellan olika upplevelse-duschar  eller poolen och torka i antingen en ång- eller torrbastu. 

pool på spa med facklor

Nordic Spa & Fitness

För en riktigt lyxig spa-upplevelse så tar ni er till Grand Hotel. Slappna av i den nordiskt inspirerade spa-miljön eller hyr en egen svit.


bubbelpool i tropiskt spa

Sparadiset

Sparadiset finns på tre lokationer och är kända för att varje lokation har ett eget tema såsom Fiji och Hawaii. Här finns möjligheten att boka en egen avdelning för er möhippa.

tjejer i badrock

Njuta Spa

Här ute i Nacka får ni njuta av en egen pool på er terass avskilt från andra. Perfekt för  6-12 personer.

 

turkiska badet i stockholm

Sturebadet

 Turkiska Badet är kronjuvelen i Sturebadets anrika och K-märkta miljö och passar perfekt för möhippor, svensexor eller andra trevliga privata tillställningar!