Dans möhippa Stockholm

Kanske är bruden helt tokig i att dansa? Eller vill ni bara hitta en rolig aktivitet som är perfekt för just er möhippa? Att gå och dansa ihop skapar en lättsam stämning. Troligtvis är de flesta i gruppen nybörjare och det är ett bra tillfälle att bjuda på sig själv och lära känna varandra lite bättre.


vida pole

Vida pole poledance

Poledancing kombinerar styrka och kroppskontroll med dans. Utöver det så är det dessutom en otroligt rolig och spännande aktivitet för möhippan! Här kommer ni få skratta i mängder samtidigt som ni får delta i en kul och minnesvärd aktivitet. Ni får prova på olika tricks och snurrar och det finns även tid för att fota och filma. Det råder bra priser och ni kan även lägga till duschprodukter och bastu efter ert pole-pass, ett avslappnande och trevligt avslut på en sådan fartfylld och inspirerande aktivitet!   

core of culture möhippa

Core of culture

Här kan ni får prova på dans som samba, reggaeton och afrobrasiliansk dans bland andra dansstilar! Väljer ni en sambakurs för möhippan så erbjuds bruden att prova på att vara sambadrottning för en dag. Hon får till och med ta på en riktig karnevalsdräkt och senare fotograferas! Otroligt rolig och spännande aktivitet för möhippan! Vidare så väljer man mellan två olika danslokaler som har tillgång till badrum och dusch. En av lokalerna har till och med ett kök. 


Show med sångerska och man som spelar trummor

Afrikansk dans

Sprätt loss ordentligt på en kurs i afrikansk dans som ackompanjeras av live-trummor! Hos Urkraft i en afrikainspirerande astmosfär i lokaler mitt i centrala Stockholm får ni även tillgång till härliga myshörnor samt fina duschar och omklädningsrum.

 

Urkraft är specialiserade på dansstilar från Afrika och Karibien och kan även erbjuda andra dansformer eller en trumkurs!

tjejer dansar hulahula-dans

Mag- eller Huladans

Magdans, Hula Hula, street dance, hip hop eller en lektion i konsten att spela egyptisk tablatrumma? Välkomna till Egyptiskt Kulturcentrums dansskola! Bruden får låna kläder och ni andra får låna sjalar och kransar. Det bjuds på fika och ni kan få hjälp med fotografering och filmning. Lektionen hålls på dansskolan eller i hyrd lokal. Dans-uppvisning kan också ordnas istället för lektion eller varför inte både och?!

Tjejer som sitter på huk i boxertrosor och kepsar

twerking eller poledance

Hos SthlmPole får ni en dansupplevelse ni sent kommer glömma! Sugna på sportig, sensuell eller geeky Poledance? Dags att skaka lite rumpa under med en session Twerking? Eller välj Chairdance så kommer ni aldrig kunna se på dina köksstolar på samma sätt igen... Undervisningen hålls på en nivå som alla klarar oavsett träningsvana. Upplägget kommer även anpassas efter önskemål från gruppen. 


TIPS Låt dansen bli en del av möhippans tema! Bollywood? Gå även på skratt-yoga och laga indisk middag tillsammans. Även färger, dekorationer och dukning kan spegla temat för den optimala helhetsupplevelsen!