Dans möhippa Stockholm


burlesk dans möhippa

burlesquedans

Kliv in i burlesquens magiska värld tillsammans med Lady Rivet! Välkommen att testa denna roliga motionsform som dessutom är ett perfekt sätt att arbeta med din självkänsla, vara i nuet och i din kropp och mata dig själv med positiv energi! 

 

 

Ni får lära er kort om burlesque och dess historia, öva på att gå (och dansa!) snyggt i klackar, testa på olika klassiska burleskmoves som bumps, grinds och shimmy, strippa av er ett par handskar tjusigt och lära er en kort bit av en klassisk burlesque-koreografi.


Show med sångerska och man som spelar trummor

Afrikansk dans

Sprätt loss ordentligt på en kurs i afrikansk dans som ackompanjeras av live-trummor! Hos Urkraft i en afrikainspirerande astmosfär i lokaler mitt i centrala Stockholm får ni även tillgång till härliga myshörnor samt fina duschar och omklädningsrum.

 

Urkraft är specialiserade på dansstilar från Afrika och Karibien och kan även erbjuda andra dansformer eller en trumkurs!

tjejer dansar hulahula-dans

Mag- eller Huladans

Magdans, Hula Hula, street dance, hip hop eller en lektion i konsten att spela egyptisk tablatrumma? Välkomna till Egyptiskt Kulturcentrums dansskola! Bruden får låna kläder och ni andra får låna sjalar och kransar. Det bjuds på fika och ni kan få hjälp med fotografering och filmning. Lektionen hålls på dansskolan eller i hyrd lokal. Dans-uppvisning kan också ordnas istället för lektion eller varför inte både och?!

Tjejer som sitter på huk i boxertrosor och kepsar

twerking eller poledance

Hos SthlmPole får ni en dansupplevelse ni sent kommer glömma! Sugna på sportig, sensuell eller geeky Poledance, Twerking eller kanske Chairdance? Undervisningen hålls på en nivå som alla klarar oavsett träningsvana. Upplägget kommer även anpassas efter önskemål från gruppen.