Dans möhippa Stockholm

Kanske är bruden helt tokig i att dansa? Eller vill ni bara hitta en rolig aktivitet som är perfekt för just er möhippa? Att gå och dansa ihop skapar en lättsam stämning. Troligtvis är de flesta i gruppen nybörjare och det är ett bra tillfälle att bjuda på sig själv och lära känna varandra lite bättre.


burlesque

Lär er grunderna i burlesque med Fräulein Franke, en av Sveriges främsta burlesqueartister. Fokus ligger på att ha kul, i en öppen och trygg miljö, för att få möjligheten att utforska denna spännande, roliga och sexiga konstform. Alla som vill får testa tasseltwirling!

Samba

Vill ni göra något roligt och annorlunda på möhippan så erbjuder Alegria do Samba ett fantastiskt danspass där gänget får dansa till brasiliansk samba. Efter passet får huvudpersonen ta på sig en sprakande karnelvalsdräkt och fotograferas. 

S.M.A.C, Åsögatan 153, Södermalm

orientalisk dans

Välj mellan många roliga och populära teman i orientaliskt inredda lokaler. Layali ligger bara 2 min från Odenplan. Välj mellan allt ifrån magdans, bollywood, persisk dans, tribal, twerk och burlesque fusion.

Dalagatan 64, Vasastan


Afrikansk & afroinspirerad dans

Sprätt loss ordentligt på en kurs i afrikansk dans som ackompanjeras av live-trummor! Hos Urkraft i en afrikainspirerande astmosfär i lokaler mitt i centrala Stockholm får ni även tillgång till härliga myshörnor samt fina duschar och omklädningsrum. 

Bugg

Bugga loss till härliga dansbandslåtar i 80-talsstil med Sagolik Upplevelse! Att gästerna sedan vet hur de ska glida över dansgolvet på bröllopet blir ett stort plus.

Poledance, twerking och chairdance

Hos SthlmPole får ni en dansupplevelse ni sent kommer glömma! Sugna på sportig, sensuell eller geeky Poledance? Dags att skaka lite rumpa under med en session Twerking? Eller välj Chairdance så kommer ni aldrig kunna se på dina köksstolar på samma sätt igen...


Magdans eller Huladans

Magdans, Hula Hula, street dance, hip hop eller en lektion i konsten att spela egyptisk tablatrumma? Välkomna till Egyptiskt Kulturcentrums dansskola! Bruden får låna kläder och ni andra får låna sjalar, kransar m.m. Det bjuds på fika och vill ni kan ni få hjälp med fotografering och filmning. Lektionen hålles i på dansskolan eller i hyrd lokal. Dansuppvisning kan också ordnas istället för lektion eller varför inte både och?!

 


TIPS Låt dansen bli en del av möhippans tema! Bollywood? Gå även på skratt-yoga och laga indisk middag tillsammans. Även färger, dekorationer och dukning kan spegla temat för den optimala helhetsupplevelsen!