Kontakt

Genom att synas på Fixa Möhippa och Fixa Svensexa når ni ut till personer som planerar en möhippa eller svensexa och som med hög sannolikhet kommer att boka en aktivitet inom kort!

 

Som mest har vi haft upp till 7900 unika besökare på en månad på en webbplats!

 

Vill du veta mer? Hör gärna av er till oss! kontakt@fixamohippa.se.


Vad vill du göra?


BesöksstatistikHär nedanför ser du statistik över antalet unika besökare som webbplatserna haft under de senaste 12 månaderna i blått. Den orange linjen utgör de 12 månaderna dessförinnan.

www.fixamohippa.se - besökare under de senaste 12 månaderna


www.fixasvensexa.se - besökare under de senaste 12 månaderna

Hur funkar det?


 

1) Hur kommer er aktivitet att visas på Fixa Möhippa och/eller Fixa Svensexa?

 

Bilden nedan är ett exempel på hur en aktivitet syns på våra webbplatser. Bild, typ av aktivitet, en beskrivande text och länk så att potentiella kunder kan klicka sig vidare till er webbplats. 

 

2) Börja med en gratis provperiod på 30 dagar redan idag!

 

För att ta reda på om det är något för er - prova en månad kostnadsfritt. Kom igång genom att först registrera er och sen skicka oss ett mail med information om aktiviteten så ser vi till att lägga upp den på Fixa Möhippa och/eller Fixa Svensexa.

 

3) Välj om ni vill fortsätta synas på Fixa Möhippa och/eller Fixa Svensexa!

Efter 30 dagar väljer ni själva om ni vill fortsätta synas på våra webbplatser. Kom ihåg att ni måste aktivt avsluta provperioden för att den inte ska övergå till en prenumeration.


Bli kund nu!När ni har registrerat er för en kostnadsfri provperiod mailar ni oss med information om aktiviteten så lägger vi upp den på webbplatsen/webbplatserna (inom 7 dagar). Ni kan antingen maila oss på kontakt@fixamohippa.se eller fylla i formuläret nedan.  Därefter avgör ni själva om ni vill fortsätta synas på Fixa Möhippa och Fixa Svensexa! Kom ihåg att ni aktivt måste avsluta provperioden för att den inte ska övergå i en prenumeration.

OBS!: Fyll i rutorna märkta med en asterisk.


 

Besök även vår hemsida www.fixasvensexa.se för massa tips, inspiration och aktiviteter för svensexan!