Möhippa utomlands


Planera resa

Planerar ni att kidnappa den blivande bruden och åka utomlands? Vi har samlat några resmål som lämpar sig för möhippan! Städer där det finns mycket att göra - både festligheter och andra roliga aktiviteter. Dessutom har vi varit måna om att ge förslag på destinationer och aktiviteter som inte kostar en förmögenhet för att ni som planerar en möhippa ska kunna hålla er inom budget.


Sopot

På Polens riviera hittar ni Polens svar på St Tropez, Sopot. Här finns både stränder och nattliv men vill man så går det även att få utlopp för sin kulturella/historiska ådra.

Belgrad

Serbiens huvudstad bjuder på fantastisk mat och dryck som dessutom inte kostar skjortan. En destination där partystämningen är på topp.

Amsterdam

Ett resmål som bjuder på det mesta! Oavsett om den blivande bruden är konstfantast eller party animal så kan man garanterat fylla schemat i Amsterdam.Få hjälp med möhippan i Polen

SystrarnasPolen planerar och arrangerar många möhippor i Polen. Med en syster i Polen och en i Sverige är de den optimala duon som hjälper till att hitta och boka aktiviteter, restauranger, nattklubbar och boende för just er möhippa! Baserat på era önskemål tar de hand om alla bokningar och säkerställer att möhippan blir en upplevelse där ni som är med kan fokusera på att ha roligt!

 

Möjliga destinationer i Polen är Sopot, Krakow, Gdynia och Gdansk. Exempel på populära aktiviteter för möhippan:

  • Fyrhjulingar och linbana i Polens största äventyrspark
  • Vattenaktiviteter, t.ex. fallskärm/däck efter motorbåt
  • Segling längs kusten
  • Yoga in the air
  • Spa 

TIPS! Uppge koden "fixahippa" och få brudens hotellrum dekorerad med ballonger som en gåva från SystrarnasPolen!

två tjejer i färgglada klänninger tittar snett upp mot kameran och ler

"Vi var supernöjda med allting. Allting funkade som det ska och ni var tillgängliga om det var något. Ställena ni hade valt var kanon. Båten funkade smidigt och lägenheterna var supermysiga, bättre än hotell. Bordet vi hade på nattklubben var super, mitt på dansgolvet! Alla höll med om att det var välordnat, så 5/5 i betyg!"