Äventyr och sport


Militärträning

Hos Nordic Military Training kan ni skräddarsy en riktig utmaning för den blivande bruden! Träningen anpassas till just era förutsättningar och alla kan vara med. Utmana bruden med mentala övningar under fysisk ansträngning och gör ett roligt och svettigt träningspass tillsammans!

 

Träningen sker utomhus och leds instruktörer med uniformsbakgrund. När ni är klara finns alternativet att hyra ett omklädningsrum där ni också kan "vätska upp"...

Wakeboard

Wakeboard på kabelbana är en riktigt fartfylld aktivitet för er som vill göra något äventyrligt på möhippan. Med kabelbana menas att ni som åker wakeboard dras framåt i en lina fäst vid en kabel som drivs av en elmotor. Tänk skidlift fast på vatten...!

 

För er som väntar på er tur finns Standup paddleboards att lattja runt med under tiden. Det spelar ingen roll om ni testat wakeboard tidigare eller inte - lika kul oavsett! Läs mer på Malmö Wakeparks hemsida.

Fäktning

Hos Malmö Fäktförening Gripen får ni testa på en annorlunda aktivitet. Fäktning är en rolig och utmanande sport som helt klart kommer få er att svettas! En instruktör lär er grunderna innan det är dags att ta på sig rustningarna och börja fäktas. Efteråt har ni möjlighet att använda både dusch och bastu. 


Gokart

För er som älskar fart är GoKart den perfekta möhippe-aktiviteten! Hos GoKart City i Malmö får ni tävla mot bruden på racerbanan. Passa även på att boka in er på GoKart Citys egna relaxavdelning för att duscha och basta efter racet.