Vegetarisk Matlagning

Hos GreenIsaDream matlagningskurser i Stockholm får ni en oförglömlig upplevelse där hela gänget får laga mat tillsammans under roliga & avslappnade former! Här kan ni välja en klassisk matlagningskurs där ni lagar maten under nära coachning av en kock/kursledare. De lite mer tävlingsinriktade erbjuds Kockarnas kamp där ni i lag tävlar om att skapa den godaste rätten utifrån en låda med hemliga råvaror. Under matlagningen ingår även ett par lekfulla tävlingsmoment där ni får vässa era smak-& luktsinnen... Det går också att hyra en privat kock som kommer hem till er för att laga en vegetarisk trerätters-meny.

dessertkurs

Är den blivande bruden svag för desserter? Då ska ni garanterat gå en kurs hos Peter på Wåhléns Dessert & Pastry! Målet på kurserna är att förmedla en känsla där smaken är lika viktig som presentationen och att det verkligen ska framgå tydligt vad saker smakar. Men med det sagt är det inte något som får ta över utan det måste finnas en bra balans i smakbilden. Under kursens gång kommer ni gå igenom olika tekniker på klassiska metoder som exempelvis bavarioise, mousser och krämer på olika sätt samt arbeta med moderna uppläggningar. Allt för att ni ska kunna ta med er detta vidare i era egna dessertskapanden. 


Matstudio

Intill Lidingö Galleria, 10 minuter från city, ligger Lidingö Matstudio. Denna fina och ljusa studio är den perfekta mötesplatsen för möhippan som vill göra matlagningen till en upplevelse! Laga en skräddarsydd meny tillsammans med en professionell kock som förbereder allt utefter era önskemål. Det enda ni behöver göra är att infinna er, ha en trevlig kväll och laga mat tillsammans i goda vänners lag – sen sköter Lidingö Matstudio resten. Det kommer bli en kulinarisk upplevelse ni sent kommer att glömma.