Kidnappning möhippa

Ni har smugit i månader för att undanhålla planeringen av möhippan för bruden. Självklart har hon ett hum och undrar bara när det blir av. Därför är det ju extra roligt om just inledningen av hennes möhippa blir spännande och innehåller någon form av överraskningsmoment. Här ger vi tips och trix men delar också berättelser från andra möhippor om hur de gick tillväga med kidnappningen.två tjejer håller i telefoner

Ett kul sätt att inleda möhippan är genom en busringning. Det finns online-tjänster som hjälper till med busringningen och ni styr med knapptryckningar vad rösten ska säga! Kanske någon som ringer och frågar om de vill vara med i nästa heta dokusåpa? Eller en telefonist som ringer och frågar var de ska skicka den manliga strippan som beställts till firmafesten? En granne som ringer angående lite kinky kläder som glömts i tvättstugan?

 

 

Busrings hemsida finns mer inspiration om vilken busringning ni kan använda! Antingen gör ni en busringning nån vecka innan möhippan som ni spelar upp på möhippan vilket garanterat frambringar en del skratt! Eller så gör ni det strax innan kidnappningen ska äga rum och koppla ihop det med temat på kidnappningen på ett fiffigt sätt...
I samarbete med Busring.se.En luring

"Möhippan inleddes med att vi kompisar lämnade en påse utanför den blivande brudens dörr, plingade på och sprang iväg. I påsen fanns en banandräkt och instruktioner. "Sätt på dig banan-dräkten och ställ dig på busshållplatsen klockan 10:00". När vår kompis kommer till järnhandeln får hon se en annan banan på andra sidan vägen utanför Ica som står och delar ut bananer till kunder utanför affären. Vi kommer körandes i en bil spelandes hennes favoritlåt - Beyoncé - run the world. Vi stannar bilen och plockar in den and den andra bananen. Vår kompis fick panik och började springa efter oss och skrek NI TOG FEL BANAN!!! (den andra bananen var såklart en annan kompis till oss)."

 

Frukost

”Vid klockan 8 vaknar jag av att det stökas i köket på nedervåningen. Först blir jag rädd eftersom det ju bara är min sambo och jag som borde vara hemma. Min sambo är redan vaken och ger mig en skokartong som är inslagen i  bilder på massa katter (baserat på ett internskämt med kompisarna om att jag är en crazy cat lady). Då fattar jag direkt vad som är på gång... I kartongen fanns en lapp om att jag klockan 9:00 skulle infinna mig på nedervåningen. Jag fick också en pack-lista och även ett formulär som jag skulle fylla i som skulle användas till en lek senare. När jag sen kom ner så fanns världens mysigaste frukost uppdukad och kände knappt igen huset så mycket pynt som fanns. Jag blev så glad! Det var också skönt att få vakna upp i lugn och ro också och få lite tid på sig samtidigt som man var förväntansfull.” 

Skenmöhippa

”Veckan innan den riktiga möhippan kidnappade vi bruden och tog henne till Vårruset där vi alla sprang loppet och sen åt picnic vilket ingick i anmälningsavgiften. Det var jättetrevligt men efter att vi hade ätit upp så beställde vi en taxi till bruden som hon fick hoppa in i. Och åka hem. Vi ville ju inte att hon skulle bli ledsen och besviken så det var medvetet att hon skulle förstå att det var en sken-möhippa... Däremot blev det väldigt snopet när hon hade förväntningar om att det skulle bli en galen heldag och -kväll!"