Uppdrag på möhippan

Pinsamma uppdrag på stan eller inte? En riktig vattendelare... Oavsett vad ni planerar att göra på möhippan så ska det såklart vara kul för alla - inklusive bruden! Tvinga inte bruden att dela ut kyssar, kondomer eller rosor på stan bara för att... Anpassa hela dagen efter vad bruden tycker är roligt!


Äktenskapstips

"På min möhippa fick jag en liten anteckningsbok där jag skulle samla svenska folkets äktenskapsråd under dagen. Det resulterade i en söt liten bok med många fina tankar om kärlek som skickades runt på bröllopsmiddagen. Det var ett lagom uppdrag, roligt men också rätt gulligt."

Tips! Man kan också låta bruden ge ut färdigfrankerade vykort med hennes adress på som hon ger till personer och ber dem skriva sina bästa äktenskapstips på. Ett fint sätt att bli påmind om både möhippan och äktenskapet även veckorna efter möhippan...

Ta foton

Kvinna ligger på marken

"På min systers möhippa var ett av hennes uppdrag att under dagen bli fotad med något på A, något på B, något på C och så vidare. Det var en bra ursäkt till att vi skulle få till massa roliga bilder under dagen. Någonstans i mitten av alfabetet började det spåra och bruden blev rätt kreativ så bilderna som togs i det uppdraget var nog de bästa som kom från möhippan..."


Matcha skägget

Är brudens blivande livspartner skäggig? I så fall kan det här uppdraget vara en kul grej. Bruden får bilder på olika typer av skäggväxt. Mustascher, polisonger, skägg - you name it! Uppdraget blir att hitta en person som har respektive skäggtyp på vardera bild. För att klara av uppdraget måste hon bli fotad tillsammans med både bilden och killen med skägget!


Idétorka?

Ta hjälp av Activity som fixar galet roliga uppdrag! Här är det bara ni som sätter gränserna! Daredevil är den perfekta aktiviteten för möhippan som vill ta uppdragen till nästa nivå. Indelade i lag briefas ni av våra eventledare och utrustas med ryggsäckar innehållande allt ni behöver för att lösa uppdragen och samla så många poäng som möjligt. Sen gäller det att under en viss tid utföra så många som möjligt av alla de uppdrag ni har att välja mellan. Uppdrag finns att välja bland i olika svårighetsnivåer – vilka ger olika mycket poäng. Vissa av uppdragen kräver att ni tar ett steg utanför er ‘comfort zone’ och det gäller inte bara den blivande bruden! När tiden gått ut återsamlas vi, räknar ihop poängen och utser det våghalsigaste laget!

 

Exempel på uppdrag ni kan få utföra:

Slutför en annorlunda och klurig shoppinglista

Lokalisera och fotografer ert team tillsammans med en känd person

 

Stadsuppdraget är en gruppaktivitet där ni med olika hjälpmedel ska utföra en modern tävlingsform i stadsmiljö. Många spännande och roliga uppdrag står på schemat. Det hela leds och organiseras av Activitys professionella instruktörer som ser till att engagemanget är på topp och aktiviteten flyter på från start till mål.

Karriärsinriktad?

"Min kompis är väldigt karriärfokuserad vilket vi tänkte spela lite på. Hennes möhippa inleddes med att hon fick se en video på hennes gamla chef, från när hon jobbade extra i matbutik som tonåring, som sa att hon tyvärr hade fått sparken  men att han önskade henne lycka till med jobb i framtiden. Sen körde vi henne till ett köpcentrum där hon fick stå och dela ut ballonger (bara tre stycken eller nåt sånt). Sen fick hon gå in till den butik där hon praoade i högstadiet och där fick hon snygga till lite i hyllorna. Efter att hon hade klarat varje uppdrag fick hon chokladguldpengar som vi använde för en lek senare under kvällen. Uppdragen blev verkligen personliga och min kompis skrattade en hel del under uppdragen."